منوی گیلانی کا
اکانت لاگین سبد سرچ

Product

سبد0

دانستنی ها

روش تشخیص ماهی تازه و کهنه

روش تشخیص ماهی تازه و کهنه

لایکloading...

دیتا تاریخ:

چشم نمایش: loading...

روش تشخیص ماهی تازه و کهنه

روش تشخیص ماهی تازه و کهنه

خوردن ماهی بد می تواند موجب مسمومیت غذایی شود پس مهم است در هنگام ارزیابی تازگی ماهی احتیاط زیادی داشته باشید ، ماهی به خاطر ارزش غذایی بالا و هضم آسان یکی از غذاهای اصلی بشمار میرود . راه های زیادی برای حفظ و انتقال ماهی با هدف نگه داشتن طولانی مدت وجود دارد با این حال، گاهی این روش ها جواب نمی دهند بنابراین، باید بدانید چطور ماهی بد را شناسایی کنید.

ماهی رو میز اشپز خانه

تفاوت ماهی تازه و کهنه

در حقیقت، تفاوت بین ماهی تازه و فاسد پیچیده تر از آن چیزی است که فکر می کنید این پدیده به خاطر این واقعیت است که اغلب مردم برای خرید ماهی نیاز به راحتی دارند، بنابراین ماهی را سربریده و فیله شده می خرند . خوردن این ماهی ها بدون اینکه بدانید تازه هستند یا نه، راحت تر است چون به طور معمول آن ها را یخ زده خریداری می کنید.

ماهی نامرغوب و کهنه

فرق بین ماهی تازه و گهنه

بو: ماهی در شرایط بد معمولا بوی بدی دارد بوی بد گاهی اوقات بوی آمونیاک می دهد.

ماهی گندیده

پوست:ماهی در شرایط بد ، پوست بسیار نرم دارد که به راحتی ازگوشت آن جدا می شود.

نرمی بدن ماهی

چشم ها: ماهی در شرایط بد چشم های گود، قرنیه کرم و مردمک سفید دارد، انگار که آب مروارید دارند.

تغییر رنگ چشم ماهی

آبشش: آبشش ماهی پشت سر آن است و در شرایط بد، آن ها زرد یا خاکستری هستند

رنگ ابشش های ماهی

شکم: اولین منطقه آسیب دیده است؛ ماهی در شرایط بد ، متورم ،شل ، تو رفته خواهد بود.


 

شکم مای مونده

 

ماهی خوب و تازه

بو:ماهی تازه بوی جلبک دریایی می دهد و تمام مواد مغذی را دارد.

پوست:برعکس آنچه در بالا ذکر شد، ماهی تازه رنگ با طراوت، براقی دارد.

چشم ها: ماهی تازه چشم های برآمده و مردمک سیاه درخشانی دارد.

آبشش ها:آبشش ماهی وقتی تازه هستند، بسته به نوع ، تمیزی ، درخشندگی به رنگ صورتی یا قرمز خواهند بود.

شکم : گوشت شکم آن سفت است و لغزنده نیست.

ماهی نازه

نکات :

بنابراین مجبور نیستید ماهی را دور بیندازید، توصیه می کنیم در عرض چند روز، پس از خرید از سوپر مارکت آن را بپزید اگر ممکن نیست ، می توانید ماهی را منجمد کنید. تضمین می کنیم ماهی مدت بیشتری باقی خواهد ماند. با فریز کردن،ماهی ویژگی های خود را حفظ کرده و از خطر مسمومیت غذایی جلوگیری می کند.

گوشت ماهی تازه

خوردن ماهی هایی که در فریزر قرار دارند ، اگر چند هفته مانده باشد، بسیار خطرناک خواهد بود به خاطر این است که نمی دانید آیا قطع الکتریکی وجود داشته یا خیر، یعنی ماهی به طور کامل منجمد نشده است. از سوی دیگر، منجمد کردن دوباره آن ها هرگز توصیه نمی شود. اگر ماهی به علت قطع برق یخ آن ذوب شود ایمن ترین گزینه آن است که آن را دور بیندازید.

در یخچال قرار دادن و فریز کردن مانع تکثیر باکتری های بیشتر می شود ، اما آن ها را نمی کشد ، این کار امکان تسریع فرآیند تجزیه را فراهم می آورد. بنابراین، اگر فریزر یا یخچال به هر دلیلی از کار کردن متوقف شد، بهتر است ماهی را دور بریزید.

یک روش برای شناخت ماهی تازه و کهنه بعد از پخت آن

در اینجا می توانید طعم آن را ارزیابی کنید:اگر طعم ترش یا اسیدی نداشت مشکلی نیست و ماهی تازه است اما اگر این چنین نبود ماهی کهنه است.

ویژگی های ماهی تازه

گوشت ماهی

اول از همه به یاد داشته باشید که تا حد امکان ماهی را از فروشگاههای معتبر و یا محل فروش مرغ و ماهی که اصول بهداشتی را رعایت می کند خریداری کنیم بعد از ان به این نکته ها در هنگام خرید ماهی دقت کنیم.چشم های ماهی باید شفاف باشد.

زمانی که ماهی را با انگشت فشار می دهیم نباید با فشار ما در داخل بماند یعنی بعد از اینکه انگشتمان را بر داشتیم گوشت ماهی دوباره به سمت بیرون حرکت کند.

گوشت ماهی تازه صورتی کم رنگ و براق است.

همچنین بخوانید :خواص بی نظیر ماهی برای پیشگیری از دیابت و آسم

ماهی تازه گوشتی تقریبا مرطوب و لطیف دارد.

فلس های ماهی باید محکم به بدن ماهی چسبیده باشد.

بخش های مختلف ماهی به خصوص شکم ماهی نباید شل باشد و حالت افتادگی نباید داشته باشد.

اول از همه به یاد داشته باشید که تا حد امکان ماهی را از فروشگاههای معتبر و یا محل فروش مرغ و ماهی که اصول بهداشتی را رعایت می کند خریداری کنیم بعد از ان به این نکته ها در هنگام خرید ماهی دقت کنیم.

 چشم های ماهی باید شفاف باشد.

زمانی که ماهی را با انگشت فشار می دهیم نباید با فشار ما در داخل بماند یعنی بعد از اینکه انگشتمان را بر داشتیم گوشت ماهی دوباره به سمت بیرون حرکت کند.

گوشت ماهی تازه صورتی کم رنگ و براق است.

ماهی تازه گوشتی تقریبا مرطوب و لطیف دارد .

فلس های ماهی باید محکم به بدن ماهی چسبیده باشد.

بخش های مختلف ماهی به خصوص شکم ماهی نباید شل باشد و حالت افتادگی نباید داشته باشد. 


بخش های مرتبط

ERORR...load.....


#تفاوت ماهی تازه و کهنه

#ماهی نامرغوب و کهنه

#ماهی خوب و تازه

#یک روش برای شناخت ماهی تازه و کهنه بعد از پخت آن

#ویژگی های ماهی تازه

linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی

codegilaneka



کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد